Publicat en General

L’Ajuntament pavimenta la plaça d’Anselm Clavé per controlar la població de coloms

foto_180719_obres_fonts_ornamentals_placa_josep_anton_clave_0.jpg

La regidoria de Via Pública ha iniciat aquesta setmana els treballs de pavimentació de la plaça de Josep Anselm Clavé, en el marc del pla de xoc de manteniment dels sortidors de la ciutat per evitar la presència d’aus i millorar-ne la salubritat.

L’actuació s’emmarca en la campanya premanent de control de la població de coloms a la ciutat que porta a terme la regidoria de Medi Ambient i Ocupació, i consisiteix en posar impediments a les fonts ornamentals per tal que els ocells no hi puguin beure, amb el doble objectiu de millorar les condicions higièniques dels sortidors i de minimitzar la presència d’aus a la ciutat. En el cas de la font de la plaça de Josep Anselm Clavé, els elements i instal·lacions dels sortidors s’han eliminat, i es pavimenta l’espai. La font feia anys que estava en desús.

Els treballs ja s’han executat a les fonts ornamentals situades a la plaça de les Basses, l’avinguda Maria Fortuny, la plaça de les Oques, la plaça de les Aigües, la plaça de la Fumera i l’avinguda de Sant Jordi. Ara s’actua a la font situada a la plaça de Josep Anselm Clavé, i quedarà pendent actuar a la de la plaça del Víctor.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s