Publicat en COVID, General

[FOTOGALERIA] La humanitat combat la Covid-19

​Si alguna cosa va succeir durant el confinament, és que la generositat de persones i entitats sensibles a la realitat del carrer va alleugerir l’existència de les persones més vulnerables, un indici d’esperança

https://www.social.cat/reportatge/13030/fotogaleria-la-humanitat-combat-la-covid-19

​Si alguna cosa va succeir durant el confinament, és que la generositat de persones i entitats sensibles a la realitat del carrer va alleugerir l’existència de les més vulnerables, un indici d’esperança davant la tenaç adversitat per no tenir un sostre. La fotògrafa i periodista Eva Parey recull les històries del Dion, el Muhammad, el Samair Pawel, la Marisa Müller, l’André Guimaraes i la Desi Rodríguez en la Barcelona fantasmal de la pandèmia.

Dion està il·lusionat perquè li han fet un llibre, un manuscrit escrit per una treballadora de la Creu Roja que l’atén. Se li encén la mirada quan recorda que gairebé perd la vida en una caiguda durant el confinament a l’alberg de Terrassa i que al seu retorn de l’hospital d’un viatge que podria no haver tingut retorn, Anna l’havia obsequiat amb un relat emotiu que guarda com un tresor.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s