Publicat en Cultura, Formació, General, Participació

La regidoria de Relacions Cíviques programa vuit sessions gratuïtes de formació per a les entitats de la ciutat

S’ha realitzat un qüestionari previ per saber els temes d’interès, els horaris i els formats preferents.

http://reusdigital.cat/noticies/reus/la-regidoria-de-relacions-civiques-programa-vuit-sessions-gratuites-de-formacio-les

La regidoria de Relacions Cíviques de l’Ajuntament de Reus ha programat una nova oferta formativa dirigida a totes les entitats de la ciutat, amb un total de 8 sessions gratuïtes. La iniciativa és fruit d’una consulta, en la qual han participat 126 entitats, per conèixer els temes de més interès i els dies, horaris i formats preferents.

De les 8 sessions, està previst que 6 siguin en línia i 2 presencials, tot i que la programació “està supeditada a l’evolució de la pandèmia i a les mesures sanitàries recomanades en cada moment”, puntualitza el consistori.

Els temes previstos per tractar abasten molts àmbits, des de la gestió de l’entitat, a tràmits administratius, de comunicació, captació de fons, gestió emocional… Totes les sessions seran impartides per professionals experts en les diferents matèries. A més a més, en dues de les activitats previstes (la de xarxes socials i la de captació de fons), l’entitat que ho desitgi podrà concertar amb la docent un assessorament personalitzat posterior.

La regidora de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles, assenyala que aquest cicle de formació pretén “continuar donant eines i suport a les entitats” per tal d’ajudar-les a afrontar la nova situació per intentar que “puguin seguir sent motors essencials de la ciutat”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s