Publicat en COVID, Cultura, Educació, General, Reus

En marxa les ajudes per al sector de la cultura, l’oci i l’educació

L’Ajuntament de Reus obre un paquet d’ajudes d’entre 1.000 i 1.500 euros per a empreses i autònoms.

http://www.canalreustv.cat/noticies/marxa-les-ajudes-al-sector-la-cultura-loci-i-leducacio

L’Ajuntament de Reus obre la convocatòria per a la sol·licitud d’ajudes per a empreses del sectors de la cultura, l’oci i l’educació. Destinaran una partida de 100.000 euros, procedent del Pla de Reactivació Econòmica i Social de la ciutat.Tal com avançaven fa dues setmanes, el consistori reusenc també aposta per ajudar al sector de la cultura, l’educació i l’oci davant dels estralls de la crisi econòmica derivada de la covid19.

El regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, Carles Prats, ha destacat que “hem volgut fixar-nos en aquells sectors que pateixen d’una forma més contundent la dificultat de continuar amb el desenvolupament de la seva activitat, sobretot per la reducció de l’aforament“.

Una ajuda que no es fixa en el nombre de treballadors

S’hi podran adreçar les empreses de l’àmbit audiovisual, d’arts plàstiques, arts escèniques, del món del llibre, del patrimoni cultural, i del món de l’educació i el lleure. En aquest sentit, el regidor de Cultura, Daniel Recasens, ha explicat que “es destina a les empreses que han vist reduït el seu percentatge d’ingressos, del segon trimestre, en un 40% i respecte l’anterior“. També hi podran optar aquelles empreses que ofereixen aprenentatges d’idiomes o suport en diverses matèries del món cultural.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s