Publicat en Formació, General, Reus

4a edició Jornada Salut i Emocions. Quan la por no ajuda.

https://eos.reus.cat/emocions_por_covid

Inscripcions a https://eos.reus.cat/inscripcions_salut_por

Qui no te por? La por està present en tots nosaltres. Varia el grau d’intensitat i les circumstàncies que la desencadenen, però tothom experimenta por d’alguna manera en determinats moments de la vida… És probable que fins i tot trobem aquesta sensació que ens molesta entrellaçada i/o amagada entre altres emocions que experimentem en el nostre dia a dia i ni tan sols ens adonem. És possible que mostrem reticències per acceptar que l’estem experimentant. En general, ens costa admetre que tenim por, però admetre-ho pot resultar molt alliberador, no creus? 

Vivim temps d’incertesa i ens cal recordar la importància de valorar les reaccions emocionals, ser hàbils en detectar-les, veure quins elements les desencadenen, quines ens ajuden a gestionar els conflictes i quines interfereixen i ens poden arribar a bloquejar. Anirem des de la reflexió del discurs positiu del “Tot anirà bé” a la por i a les altres emocions que ens acompanyen en un viatge llarg en mig de la tempesta “Covid”.

La Jornada s’emetrà  en streaming. L’enllaç a la sessió s’enviarà a totes les persones inscrites a la jornada. 

Nota d’interès: En cas que la situació permeti la presencialitat, s’obrirà reserva per assistir-hi presencialment, entre els inscrits.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s