Publicat en General, Habitatge, Participació, Reus, Urbanisme

L’Ajuntament engega les consultes al mercat per a la construcció d’habitatge social a l’antiga Hispània

L’objectiu és determinar l’interès el mercat en la promoció, construcció i gestió de l’espai

https://reusdigital.cat/noticies/reus/lajuntament-engega-les-consultes-al-mercat-la-construccio-dhabitatge-social-lantiga

L’Ajuntament de Reus, a través de l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis, ha publicat al perfil del contractant l’inici de les consultes preliminars per determinar l’interès del mercat en la promoció, construcció, gestió i explotació del nou habitatge social a l’antiga Hispània. Aquest projecte inclou la construcció d’un mínim de 35 habitatges amb protecció oficial al solar que actualment ocupa una àrea de zona blava entre la riera d’Aragó, el raval de Sant Pere i el carrer de Josep M. Arnavat i Vilaró. El termini inicial serà de 60 dies a comptar des de la publicació de l’anunci, el passat dimecres 28 d’octubre.

La promoció s’emmarca en el projecte de transformació urbana de l’espai, que l’Ajuntament vol definir i impulsar amb la col·laboració de les empreses del sector. La proposta inicial preveu construir 35 habitatges amb protecció pública i 45 de lliure; destinant el 30% de la superfície residencial a HPO. Les consultes preliminars han de servir també per conèixer l’interès del sector en ampliar la xifra d’habitatge protegit prevista inicialment.

Les qüestions a consultar són: el grau de disponibilitat i interès en participar en la licitació del projecte; alternatives a la proposta del projecte; i el plantejament d’altres aportacions que resultin d’interès pel projecte. Els participants podran presentar la documentació que considerin convenient per donar resposta a les qüestions plantejades dins d’aquest termini a Reus Mobilitat i Serveis.

Pla de Millora Urbana

Reus Mobilitat i Serveis, propietària del solar, està redactant i aviat presentarà a l’Ajuntament el Pla de Millora Urbana de l’àrea per a la seva tramitació. La proposta inclou un aparcament subterrani, un espai reservat a equipaments, usos comercials, espais lliure en planta Baixa, habitatge lliure i Habitatge protegit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s